mandag, september 05, 2011

Tabte maskers tæppe


Så fik jeg strikket babytæppet færdig. Havde garn nok til at det lige blev 60x60 cm. Den er overraskende tung, så det ville være god til en vinterbaby. Måske får jeg en engang, måske ikke. Men jeg har tabt en del masker på det, som jeg efterfølgende har måttet hæfte op, men det kan ikke ses på lang afstand. Så det bliver i familien, dette tæppe. Jeg stiller mig tilfreds med at det er hvad jeg kan af min strikkeformåen især efter at min kloge mor sagde til mig da jeg engang brokkede mig over at jeg ikke kan hækle, og at det var umuligt at lære en ekstrem venstrehåndet som jeg i det. Hun sagde "Det kan godt være at du ikke kan hækle, men til gengæld kan du sy, det er mere end mange kan". Det har hun jo ret i, og det næste projekt går så ud på at håndsy et patchworkbabytæppe. Denne gang er det så en gave, en fætter jeg er vokset op sammen med, han skal være far for første gang, og det er til en lille pige, så jeg skal rigtig gå amok i de tøsede stoffer jeg har.

1 kommentar:

 1. Deter noget træls noget.
  Håber alt det bedste for dig.
  Husk "modgang gør stærk"...
  Så op på hesten og kæmp videre..
  Knus mor

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...