søndag, september 18, 2011

Ret, vrang, ret, vrang...


Har her til aften strikket lidt, denne gang med et perlemønster, og det skal blive til et halsrør. Det er stort for mig at begynde at strikke noget der ligner et mønster, for jeg har altid kun strikket enten ret eller vrang. Garnet købte jeg på et vikingmarked, og er 100% uld og smækfuld med lanolie. Mine hænder føles lidt mærkelige, men kan da sige at tørre hænder har jeg bestemt ikke. Egentlig er det nemmere at strikke et halsrør med rundstrikkepinde, men jeg er så dårlig til det endnu og fattede ikke en hat af min mors forsøg på at forklare og illustere det for mig. Jeg bruger så almindelige strikkepinde, så må jeg sy enderne sammen, eller hæfte som det hedder på strikkesproget. Jeg bruger trofast de blå plastikstrikkepinde i str. 5. Dem lånte jeg engang af aktivitetscentret for godt 4-5 år siden, og har så "glemt" at aflevere dem. Sorry, Mette!

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...