fredag, september 23, 2011

Nyd weekenden!Så vil jeg genoptage "Nyd weekenden" indlæg simpelthen af den grund at jeg finder mange sjove og spændende links og flotte billeder jeg gerne vil dele med jer. Så her kommer nogle af dem...

"Et smukt rod" er en inspirerende blog hvor Elsie Larsen til daglig ejer og bestyrer en botique, hun laver sjove DIY's, har fedt stil, som man nok vil kalde for hipsterstilen. Tjek hende ud her "A Beautiful Mess"

Manden min og jeg er Disney/Pixar fans, og vi ønsker os begge "Løvernes konge" på blu ray. Vi ved at Max vil sætte pris på filmen, så snart han kan sidde en hel time selv og se en film (for meget krudt i r....)

Det er sjældent at vi ser billeder fra Nordkorea, kommunismens højborg i Asien, men der lykkedes en fotograf at få lov. Smukke og tankevækkende billeder, tjek dem ud her!

Søndag den 25. september er der Døves Dag, og Danske Døves Landsforbund fejrer det hele ugen. Der er indslag om Dansk Tegnsprogs historie, Deafhood, hvordan Døves Dag opstod osv. Tjek det ud her!

Hvis du vil have gaver, ville du kunne se at der er masser af give aways i gang i bloglandet, men hvordan finder man rundt i dem alle? Det kan du gøre her!

Vi slutter selvfølgelig af med musik. Max vil altid gerne høre børnesang på youtube og kvalitetet er oftest ikke i top, men denne her udgave elsker vi begge.

Nyd weekenden!1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...