mandag, september 19, 2011


Lige et kik på mine skrighvide fusser - jeg kan stadig have dem i ballerinaer. Men kan mærke en snert af frost i de tidligste morgentimer. Det varer ikke så længe jeg skal bruge strømper og iføre mig noget varmere.


1.5 kg. æbler af ukendt sort plukket, renset og skåret ud...


Og puttes i en saftpresser og voila! En liter æblemost - godt nok halvsurt. Men mon ikke det smager godt blandes op med danskvand med brus og isterninger?


Bare fordi... Manden min foran hans bærbar, som han bruger en del tid med. Har i øvrigt udgivet det sidste nummer af www.cules.dk - hele 20 magasiner har han frivilligt lavet om sin store passion, FC Barcelona.

Drengen min i sit nye tøj fra mormor. Striber klæder ham altid. Se de ualmindelige store fødder den bette knægt slæber rundt med.2 kommentarer:

  1. Hvor er det nogle hyggelige billeder :)    http://so-this-season.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. Dejlige billeder, især det med Bigfoot med striber..hehe. Jeg lavede æblekage ud af æblerne fra Christas have og æblesovs som jeg har frosset nede. Det skal bruges til is dessert og smager yummy!!! Vil servere det for kæresten næste gang han spiser her :)

    Malene

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...