onsdag, september 28, 2011

Lidt om Max...

Jeg smiler! Det sagde jeg jo!


Max er en rigtig dejlig gut, de fleste dage. Nogle dage er hans humør lige så sort som de tunge efterårsskyer, men for det meste er der lutter solskin i hans sind. Han taler, taler og taler en vis herre et øre af, mest når han leget for sig selv. Så når jeg bliver træt i ørerne, kan jeg jo heldigvis bare slukke høreapparaterne. Opdager han at der ikke er lyd på oppe i hovedet på mig (hans fortolkning), så bruger han heldigvis tegnsprog. Han taler fint for en på sin alder der er tosproget, men der er da en del sjove udtalefejl som jeg synes er så nuttet. Jeg ved godt at jeg skal rette dem når jeg hører dem, men altså her er nogle af dem...

Poputer - computer.
Juutuu - youtube
Ai lovse ju - I love you
Unkel Laus - Onkel Klaus
Unkel Morderen - Onkel Morten
Undervukser - underbukser

Han er i øvrigt vildt dygtigt til at holde styr på familieforhold, han er helt med på at Onkel Klaus er min bror, og at Onkel Morten er fars bror. At farfar er fars far og morfar er min far, det samme med farmor og mormor. At Romeo er Klaus' søn, min nevø og fætter til ham, og at Asger er Mortens søn, fars nevø og fætter til ham. At oldemor Inga er farfars mor. Det er ret imponerende for en snart 4 årig ikke også?!

3 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...