søndag, september 25, 2011

Et genhør med fortiden...


For 20 år siden udkom dette album, jeg var bare 13 år og en vaskeægte poptøs. Jeg havde hørt om gruppen perifert, og da hørt musikken da den blev spillet i fjernsynet i top 20 listen. Men for mig handlede det kun om Gary, Mark, Robbie, Howard og Jason. Så blev min bror teenager, og det var med et brag! Han skiftede Guns 'n' Roses ud med Nirvana og blev lidt grunget at se på. Jeg var den irriterende, halvdøve søster der syntes at det bare var larm. Men albummet krøb ind under huden på mig. Da jeg startede på efterskolen for 16 år siden, var jeg fan. Det gjorde mig ikke noget at gruppen ikke længere eksisterede. Forsangeren begik selvmord den 5. april 1994 og blev 27 år og blev forevigt medlem af Club 27. Jeg og min gode veninde dengang vi var til Take That koncert den 6. april 1994, og fik at vide via medierne at han blev fundet død. Hans musik skal forevigt bestå. Han fik en datter året efter gennembrudsalbummet udkom, og med en turbulent barndom in mente er hun nu trådt ind i søgelyset. Francis Bean Cobain, datter af Kurt Cobain og Courtney Love. Hvad mon der venter hende?3 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...