tirsdag, september 20, 2011

At ikke tåle...

Jeg er glad for mad, og jeg er nærmest opflasket med mejeriprodukter, så er der en rædsel for mig at opdage, at jeg ikke kan tåle laktose så godt mere. En lille portion  flødekartofler til aftensmad endte med at jeg måtte sprøjtelakere toilettet. Det samme aftenen før. Så jeg testede det med en skål A38 med drys her til morgen. Med samme resultat. Med kolikagtige smerter til følge. Nu tør jeg ikke spise mejeriprodukter mere. Ikke i de mængder som før. Er I klar over at der er laktose i alt muligt?! Det skal naturligvis undersøges og bekræftes hos lægen, men det er ret let at se hvad jeg ikke kan tåle. Farvel mælk, farvel chokolade, farvel is, farvel ost, farvel kager og brød med mælk i. Jeg holder en pause fra jer i en stykke tid så maven kan få noget ro. SUK!!!

3 kommentarer:

 1. Så kan du være glad for at der findes laktosefri chokolade men de kan dog købes i Finland! De smager fine, især mærkchokolade er godt.

  Ellers er der efterhånden kommet flere laktosefri mejeriprodukter i DK.

  SvarSlet
 2. Lyder nærmere som maveforstoppelse - med disse kolikagtige smerter. Husker jo selv at jeg var igennem hele møget. Og ganske rigtigt, intet skulle der til før jeg var i pendul fart med det (ikke så søde) toilet.

  God bedering søde.

  SvarSlet
 3. Det er meget vigtigt at du kommer til læge hurtigst muligt. Få det lige tjekket hos lægen, ok? :)

  Malene

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...