torsdag, august 18, 2011

Tillykke Malene!

Mig som tyk bebs, min mor og Malene. Ja, vi har masser af hår i familien! Foto: En af de andre fra familien
Min kusine Malene har fødselsdag i dag. Hele 40 år runder hun i dag. Der er en aldersforskel på 6 år og 4 måneder mellem os, og vi boede langt fra hinanden dengang vi var børn. Så minderne er ikke så mange som jeg har med mine andre fætre og kusiner der bor i Skovby/Århus, men de minder jeg har skatter jeg og gemmer i mit hjerte. Især husker jeg, at jeg glædede mig til at hun skulle komme på weekend hos os dengang hun gik på efterskolen i Hammel. Hun var den store og seje, og jeg var den lille snotunge på 9-10 år. Hun gad godt lege med barbie/dukker og snakke kunne vi også. Jeg kan tydeligt huske at jeg synes at hendes påklædning var lidt mærkelig og hendes musiksmag bare var larm. Hun var i sort fra top til tå, dog ikke håret, det var altid blond, hørte heavy metal iført walkman og havde en kæreste der så lige sådan ud, Dog med svenskerhåret look a like.

På grund af aldersforskellen og at vi var i hver vores livsbane så vi næsten aldrig hinanden, men som voksne og især da jeg selv blev mor, er vores veje krydset og vi har en anden forståelse for hinanden, trods vores meget forskellige barndom og livsopfattelser. Så jeg er glad for at blodets bånd stadig er der, trods årene der er gået. I dag er hun en sej mor til 3 skønne drenge og en frisk 40 årig. Tillykke med dagen søde!

2 kommentarer:

  1. Hvor er vi bare søde alle 3

    SvarSlet
  2. Kære kusine.

    Hvor var det smukt sagt. Og så rigtigt! Ja vi var ikke så tætte som børn og sås ikke ret tit, men jeg har ligesom dig, kun gode minder om at besøge dig. Dine forældre, min moster og onkel, var altid søde og rare og forkælede mig med god mad og kager. Din mor laver godfe småkager. Uhmm! Og din lillebror var sjovt at drille ..hehe!! Igen, tak for de smukke ord, og jeg er glad for at vi har lært hinanden bedre at kende nu som voksne. Lad os holde fast i det. Og tak for den meget personlige og smukke gave som jeg, som du nok kunne se, blev meget rørt over.((knus)) Malene

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...