søndag, august 21, 2011

Photo Challenge 19 - 21


Where I slept - Her er sofaneseren jeg bruger en par timer på at sove ved i natten lige nu, jeg hoster som en søløve, og vækker dermed Max (den lille puttegris der sniger sig ind til os midt om natten) og Doug's følsomme vækkeur der opfanger alt over 40 dB.


What I read - Jeg læser mange bøger af forskellige slags, mest krimier, og bruger dermed de små grå hjerneceller på at finde morderen og løsninger så jeg har engang imellem brug for en læse "break" i form af et dameblad. Oftest er det Alt for Dullerne aka Alt for Damerne.


Pretty Patern - Skønne stof fra Graziela. Stoffet er dyre og svær at få fat i, så jeg vogter over hver eneste kvadratcentimeter af dem jeg har tilbage. Jeg bruger uger og endda måneder på at udtænke hvad de skal bruges til. Senest brugte jeg lidt til Max' sengetæppe. Sidder I inde med noget og vil forære/sælge til en rimelig pris, så er jeg køberen!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...