fredag, august 12, 2011

Photo Challenge 11-12


Something fun - Jeg er fan af komedier og stand-up serier, og jeg har set virkelig mange. Jeg kan godt lide den søde og skægge serie om Betty Suarez, en kikset journalistinteresserede pige der bliver ansat som assisent for ejerens søn der skal bestyre farens modeblad. Hun roder sig ud i alt muligt, og hendes tøj er så kikset og behænget med kitsch at det ret faktisk er fedt nogle gange. America Ferrera spiller Betty, og gør det så godt at når man ser billeder af hende i virkeligheden, må man sige at hun bestemt IKKE er Betty. Men det er hun.


Close up - Det er mine temmelige brugte blyanter i forskellige hårdhedsgrader. Jeg har dem i en blikæske. Jeg brugte dem meget i de to år jeg havde billedkunst på lærerseminariet. Jeg er egentlig glad for at tegne, jeg er ikke specielt god, nok 2-3 niveauer højere end tændstikmænd- og kvinder, det var kun til sjov og afslapning. Men jeg var så træt af billedkunstlæreren, at da jeg omsider bestod billedkunstfaget, så gemte jeg alt væk, inkl disse blyanter. Jeg kunne ikke tåle synet af dem. Jeg har først nu funder dem frem og prøvetegnet lidt for at se om jeg fik kvalme og koldsved over det. Det gik. Nu står de fremme. Jeg regner med at lysten nok skal vende tilbage et efter et.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...