mandag, august 29, 2011

Iphonebilleder fra København


Ved ikke helt hvilke kirkespir det skal forstille, der var et hav af dem i Kbh. Men billedet ser da lidt drømmende ud med det der soft light, ik?


Det har jeg grinet meget af. Snappet foran en butik der sælger antikke våben (ved Stormbroen). Det skulle nok stå lign., men det er meget passende at der står "lig" i stedet for, når man tænker på hvilken butik den er.

På vej hjem fra Kbh, bød en flot fuldfed regnbue mig velkommen hjem til Jylland. Billedet ynder den ikke helt retfærdighed, men den var rigtig flot.

Har desværre ikke taget flere billeder, og jeg havde ikke kameraet med. Stort set hele weekend sad jeg på min flade og holdt møde. Så ellers kun Fisketorvet - efter lukketid. Det var ikke meget Købanhavn denne gang.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...