tirsdag, juli 26, 2011

Latrinær succes

Det er faktisk pokkers svært at lære Max at pottetræne, han er revende ligeglad at han er et blebarn og næsten 4 år. Sommetider er det en succesoplevelse og andre gange er der med hyl, skrig og hård mave. Men det hjælper åbenbart at gå hjemme med Max i flere uger og bare udvise tålmodighed, tålmodighed og atter tålmodighed.

I dag har vi været ude i Risskov Skov, gået ned til vandet og gået langs langlinien hen til havnen, og det er pænt langt for en rolling der går i gummistøvler. Det er vel 4-5 km i alt, og det er det tredobbelte for en lille fyr på en meter. Der var da lidt klynk sidst på turen.

Han har ikke tisset i bukseren i dag, kan holde sig, endda længe og nødtørfter sig direkte ned i potten uden alt for meget spild (han er trods alt stadig en dreng) Jeg ser frem til at han bliver helt blefri før han fylder år til oktober, men en tissetår ad gangen, ikke også?!

1 kommentar:

 1. Jeg har det samme problem med Jonas engang med træner potte..
  Så jeg ved jo der er noget for dig, hvor børnehave pædagog forslag mig til stop ble og der virker for mig og jonas..
  Når du har fuld pakke ble og siger til Max at der er sidste pakke ble og når der bliver færre og færre, så køber du ikke mere...
  I første par måneder tisse jonas i bukser og efterhånden lærer jonas det..
  Helle

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...