torsdag, juli 07, 2011

Kærlighedsinterviewet med Tine og Henrik

Dette mini-interview er med et par der mødte hinanden på en usædvanlig måde, og er et af de sødeste par jeg kender. Jeg tænkte at de vil komme med deres bidrag til hvordan man holder kærligheden i livet. Må jeg præsentere, Tine og Henrik fra Kolding.

Bryllupsgaven der illusterer dem på deres favoritferieøen, Kreata


Hvordan mødte I hinanden?
Vi mødte hinanden på komogvind.dk i chatten, der begyndte vi at snakke sammen, fandt ud af vi boede ret tæt på hinanden og det ene førte til det andet :):) det er nu 5 år siden, hold op som tiden går..
Hvornår fandt I ud af at I var et par for alvor?
Selvom vi boede tæt på hinanden, sås vi som regel kun i weekenderne - men pludselig en søndag aften tog Henrik ikke hjem, han ville hellere være hos mig - der gik det op for os begge to, at vi virkelig ville hinanden, ville være sammen 24-7 (så godt man nu kunne) og bare være sammen os to.
Hvorfor valgte I at gifte jer?
Vi valgte at gifte os, fordi vi elsker hinanden, vil gerne have papir på hinanden og vise omverdenen vores kærlighed til hinanden - og så nok også fordi alderen trykkede haha :):)
Hvad er det bedste I har oplevet sammen?
Alle vores rejser til Kreta er det bedste vi har sammen, vi elsker Kreta - samme hotel, gerne samme værelse år efter år - vi elsker at bare være os to uden forpligtelser, tage på weekendophold bare os to - vi har brug for at være os to indimellem til at bevare gnisten i forholdet, så det ikke løber sur i daglige pligter.

Giv nogle gode råd til at få et velfungerende parforhold.
Vores gode råd er: husk hinanden, husk hvorfor man blev forelsket i den anden, nyd hinanden mens tiden er der - vi ved ikke hvad morgendagen bringer :):) latter er også altid et godt middel til at holde forholdet kørende her, vi er meget latterfulde, har mange grin sammen hver eneste dag og latter er dejligt, smittende og sundt - latter er vores triumf kort

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...