lørdag, juli 16, 2011

Gary, jeg kommer!!!


Hvis han kom forbi og spurgte om vi skulle være sammen for altid, så vil jeg være helt tæt på at sige JA!!!! Men også kun tæt på. Doug er numero uno lige meget hvad. Ja, Gary Barlow er min favorit, ham har jeg haft adskillige hede teenagerdrømme om. Ak ja, suk...


I dag er jeg 16 år, en fnisende og rødmende teenagertøs. Jeg skal ind og skrige TAKE THAT AND PARTY!!!!!! med 39.999 andre mennesker, overvægten er nok kvinder, piger, tøser i alle alder. Tror nu ikke at gutterne er lige så bar som dengang i 1989, holy cow... Det siger vist hvor gammel jeg er nu. Men se dem nu, de er da bare blevet lækrere med tiden.


Det er unfair at man kan se så godt ud når man har passeret de 30 år forlængst. Mænd ældes med værdighed, mens kvinder ældes ikke altid med ynde!

2 kommentarer:

  1. Har du ikke hørt om det er blevet aflyst???

    SvarSlet
  2. Jeg har tidsindstillet indlægget. Det er faktisk skrevet i formiddags. Fik at vide at den var aflyst halv time før indlægget blev lagt ud. Havde kun hovedet fuld af skuffende tanker.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...