lørdag, juli 30, 2011

Færdigt arbejde!To stk. gardiner i dobbeltlag er endelig færdig. 5 uger undervejs har de været. Selve sy-delen gik nemt, det var jo bare ligeud på symaskinen, og det var klaret på halvanden timer i alt. Det er klippedelen der var værst. Det skulle jo være i dobbeltlag og helst være lige store, og det stof var 7 meter langt og tungt. Jeg har bandet meget over at klippe det hele. Tror at jeg skrev en par temmelige sure brokke-smser til kusinen.  Men skulle bare lige lukke dampen ud. Så jeg har bare smidt stoffet fra mig for ikke at begå harakiri med stofsaksen og ladet dem være i en par uger. Nu håber jeg for Guds skyld at gardinerne dækker hele vinduet. De bliver afhentet i morgen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...