onsdag, juli 20, 2011

Fan af... Shane Brox!

Inderst inde i mit 33 årig sind har jeg en barnlig sjæl. Jeg har respekt for voksne mennesker der kan trylle de sjoveste, underligste og flotteste ting af noget simpelt som nogle toiletruller, gaffatape og en knækket skolekridt. Sådan en type er Shane Brox. Han er den nye Jørgen Clevin i mine øjne, blot mere vildere og friere i sin fantasi og sine kreationer. Intet er helligt og alt kan bruges. Jeg har hans bog "Shanes verden - byggebog" og jeg glæder mig til at lade mig inspirere sammen med Max. Lige nu har han sat legetøjsmuseumet i "Den gamle by" på den anden ende og tryllet et forunderligt univers af skægge, spøjse og ja, endda også lidt uhyggelige legetøjsinstallationer. Jeg kan varmt anbefale udstillingen til alle børn og barnlige sjæle. Billederne jeg har taget er blot et lille udpluk af alt det han har tryllet frem.2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...