tirsdag, juni 07, 2011

Lidt mere avanceret syning


Har kastet mig ud i mere avanceret syning for min vedkommende. Jeg har syet en solhat. En ganske lille en. Til en baby i str. 50 ca. max 3 mdr. (36 cm i omkreds) Og nej, det er ingen baby i sigten hos familien Klejs Madsen. Men jeg vil jo øve mig i andet end at sy lige op og ned i stoffene. Jeg brugt lidt flere syteknikker og vlise. Det har været en del aha-oplevelser og lavmælet banden mens jeg har sprættet en (eller flere) syninger op. Der er en del skønsfejl. Men nu har jeg da syet en solhat! I'm very proud. Der mangler bare en lille bebs der kan bruge en solhat nu her til sommer. Sådan en har jeg ikke. Men til næste gang så...

4 kommentarer:

 1. Hvad med Maxs dukke??
  Måske kan den passe den??
  Hehe..

  SvarSlet
 2. Så stor er Max' dukke heller ikke. Den er knap 25 cm høj, så hovedet er lille :-)

  SvarSlet
 3. Den er fin, og det er rart at have noget på lager til næste gang :)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...