fredag, juni 10, 2011

Hjemme hos... Trine fra Odense!

 Trine fra Odense er den nyeste i rækken i min "Hjemme hos" billedeserie. Hun er en 33 årig ung, singlepige med ben i næsen, som ganske fornyligt har fået en større lejlighed på hele 80 kvm tæt på Odense centrum. Hun elsker dyr, især katte og har haft en par katte gennem årene, men den jeg husker bedst er Sorteper fra hendes barndom. Men bare roligt, hun er ikke en tosset kattedame der har 20 indekatte boende. Trine har hyggelige deltaljer hængende og er glad for sneakers. Hun løber jævnligt en tur for at holde sig i form og så er hun en habil bowlingspiller med flere mesterskaber bag sig.


Når Trine ikke arbejder, kan hun godt lide at være sammen med sine venner, men også at være hjemme, hygge sig og slappe af. Det gør hun blandt andet ved at læse lidt, og lige nu er det Sophia Kinsella der hitter. Kan I få øje på en kat?


Trine er en pige med stort P, og har en masse dullegrej der kan gøre enhver misundelig. Hun har en fetich for tasker, men mon ikke det også gælder jakker og frakker? Trines sofa er gammel, men stadig fin og var den første sofa hun selv købte, så den har en del år bag sig. Kan I få øje på noget med katte? Lejligheden har dejlige trægulve overalt. Er du en sød fyr der godt kunne tænke dig at lære en dejlig pige at kende, så læg gerne en besked.

1 kommentar:

 1. Wow. hun har en meget pæn lejlighed. :)
  Ser ret hyggelig ud.
  80? større end min helt sikkert. :)

  og en pæn udsigt også.

  John

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...