søndag, juni 19, 2011

Hjemme hos... A & H i Svendborg!

 Vi er hjemme hos mine svigerforældre i Svendborg. Deres hjem er præget af arvestykker, nyanskaffelser og egne kunstværker. Det er hængt et anegalleri op i gangen. Maleriet af roser har A (svigermor) arvet dengang hun blev 18 år af sin familie. Ved siden af er der en poleret kokosnød. De gamle møbler er af teak og sandsynligvis også palisandertræ.

 Min svigermor har en svaghed. En tung og hård en. Hun samler på sten, sten der forestiller noget, er smukke i sig selv eller bare ligger godt i hånden. Det er mest til pynt, men en par gange har hun lavet noget af sten, blandt andet stenmåtten i kan se i den øverste højre hjørne. Det er så ikke en måtte man lige kan sparke væk, for den er tung som et ondt år. Jeg synes at stenene er ganske fine.

 Min svigermor har en kunsterisk åre og kan godt tegne og male. Det er ikke kun hende der kommer med frembringelser. Doug har også stået for en del ting i hjemmet. Blandt andet det dratiske krogophæng der hænger på deres garage. Det er til at hænge vildt op, når de så har skudt en. Ja, de er jæger i familien. Alle 4. Jeg har været med en enkelt gang eller to, og det er ikke noget for mig, men jeg smager da gerne alt det de har skudt og fanget.

De har en terasse der ligger højt oppe, men til gengæld har de en fin udsigt over vandet. Ikke så langt derfra ligger der Valdemars Slot, Caroline Flemmings residens, når hun er hjemme i Danmark. A & H sætter pris på god og anvendelig håndværk og det gælder blandt andet den kæmpe keramikkrukke der er lavet til frostvejr. Blomsterne er vist violer af en slags. Den står ud på deres trappeopgang. Rustblomsten har Doug lavet. Den er de meget glade for. Jeg glæder mig altid til at besøge Svendborg, der er altid hyggeligt og der bliver altid kræset godt op for os. Tak for besøget!

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...