mandag, juni 06, 2011

Festoutfit eller det der ligner...


Kjolen er ankommet og prøvet. Den er rigtig dejlig at have på, men jeg skal nok investere i en tight short indenunder. Jeg har svært ved at sidde yndigt med krydsede ankler og stige korrekt ud af biler uden at flashe mine fedetrusser. Kender I de kendisser som når de stiger ud af deres biler, så kan man se farven, mønstret eller mangel på det samme på deres underbeklædning aka trusser? Hvis jeg var en kendis, så er jeg Lindsay Lohan. Billedet er taget med selvudløseren, og jeg har ikke tålmodighed til at tage hundreder af billeder, jeg bliver ikke kønnere af at forsøge. Men siger det igen, kjolen er dejlig og passer til mig.

1 kommentar:

  1. Og jeg er fuldkommen enig.
    Du kan bare dét med kjoler hvad der er og altid bliver en fiasko for mig. :D

    Men flot er den da - helt enig.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...