tirsdag, maj 31, 2011

Min fine, røde cykel...

Jeg har tureret Århus midtbyen rundt i min nye (brugte) røde SCO Classic. Jeg er glad for at have en cykel igen, men av av... Sædemusklerne er godt ømme. Jeg har prøvet om jeg kunne cykle ind til byen og hjem igen uden at forcere de østjyske bakker, men det er umuligt, så jeg har også gået på mine flade konvolutter. Især når det var opad bakkerne omkring Botanisk Have. Jeg hader at svede og mit konditionstal er på minus 114 deromkring.  

Det er ikke den første eller den sidste gang I hører det, men jeg elsker Århus. <3 <3 <3

2 kommentarer:

 1. Ny cykel??
  Hvad så med min?
  Hvor er den henne???

  SvarSlet
 2. Flot rød cykel du har fået :) Det røde lyn!
  Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har cyklet...

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...