søndag, maj 15, 2011

Long day soon to end

Ude godt, men hjemme bedst. Udmattet efter en lang dag, først tour de nordjydske motorveje i farmor og farfars nye røde øko-bil (28,5 km pr. liter) hen til Aalborg. Nærmere bestemt hos Nordkraft for at se The Wind Collector udstilling. Årsagen kan ses i morgen her på bloggen. Svogeren, svigerinden og fætter A var med. Bagefter var vi til kaffe og kage hos dem i Langholt. Deres hjem bliver i øvrigt præsenteret senere på ugen i "Hjemme hos..."
Nu vender vi næse(rne) hjemad. Begge mænd er dejset om af søvn efter besøg i Aalborg jeg tillader mig at kalde den forblæste by.
Det er med 110% sikkerhed at der hersker ro og snork i hjemmet i Frydenlund i aften. god søndag til jer alle derude i www.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Hej ELisa
  Håber I om godt hjem og aftenen blev så rolig som forventet. Vi kom til svøming og Asger nød det, men blev så træt bagefter, at det hele blev for meget og han bare græd og græd. Det er så synd når det sker, men heldigvis er hans far en tålmodig mand, der - da jeg gav op - fik Asger til at sove. Det var dejligt at se Jer. Husk vi meget gerne passer Max d. 9. juli! Mange hilner
  Karina

  SvarSlet
 2. Hej Karina.

  Tak for hilsen og ja, det var dejligt at se jer alle igen.

  Godt at mændene kan træde til og få trøstet når der kræves.

  Vi skal nok finde ud af noget mht. den 9. juli.

  Elisa

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...