torsdag, maj 05, 2011

Jeg nyder...

Jeg er ikke den der tager alenlange bade eller ligger timevis i badekarret, for jeg er en af de personer der ret faktisk sveder under varmt vand. Dampbad er helt udlukket, jeg bliver faktisk lidt dehydret af at være omringet af brandvarm damp og vand. Jeg bader i lidt varmere end håndlunken vand og skynder mig til at vaske mig med alle de produkter jeg skal bruge i badet. Lidt paradoksalt da jeg er en ægte vandhund og er gerne den der bliver lææææænge ud i svømmehallen, pools og bader i timevis i havvand. Men det jeg nyder er det der kommer bagefter. Følelsen af renhed og rent hår. Så har jeg den her Dr. Hauschka rose body oil. En lille dosis af den er nok til at føle mig lækker med lækker på. Den bruger jeg i stedet for parfume som jeg ikke er særlig god til at bruge. Synes altid at jeg lugter som Sallings parfumeafdeling, alt for meget. Men den her body oil, det kan gå an. Det synes Doug vist også.

Hvilke produkter bruger du efter badet?

2 kommentarer:

  1. Lige nu er det bare lykken at overhovedet komme i bad:) Med en lille størrelse i huset, som er meget morglad, er det en sjældenhed at kunne bade i bare 5 minutter :) Så ingen produkter her, udover en klat shampoo, som sikkert ikke bliver ordentlig skyllet ud, og så nogle deodoranter som jeg tager på i farten - håber da det er deodoranter - har ikke tid til at tjekke :)

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...