tirsdag, maj 10, 2011

Hjemme hos... M & T!

Enhvert hjem har sin egen stil. Måske er hjemmet meget minimalistisk, overpyntet, moderne, gammeldags eller noget helt andet. Men fælles for ordet "hjem" er at det er der hvor man bor, hvor man efterlader sig materiale goder og minder. En base hvor man finder fred fra verdenens uro og larm. Uanset hvilken stil man er til, er det mere vigtigere at mærke at man er hjemme hos nogen. Hermed præsenterer jeg en ny billedserie der hedder "Hjemme hos..."


Hjemme hos M & T har de dyr. Guldfiske og så den lille westie Emma. Nogle af guldfiskene er designerfiske og ligner noget fra en tegnserie. De ville ikke kunne overleve i den frie natur. Deres have er lille (målt efter min fars haves målestok), men så hyggeligt. Forelskede mig på stedet.

Der er tænkt på spøjse og flotte detaljer. Foreksempel en guldfugl som haveslangehane. Potter med forskellige blomster og planter i hundredevis. Et utroligt fedt drivhus. Det er lidt engelsk countrystil over det.
 
Jeg tog ikke så mange billeder indenfor. Men jeg lover at der er en masse detaljerigdom inde i huset. Husets frue har en personlig stil og det skinner igennem. De har utrolige lysindfald inde fra deres kæmpe vinduer ud mod haven. Hvis rækkehuset havde et værelse mere, vil jeg give min højre arm for at bo der.

Vil du være med til at vise os dit hjem, så sms/mail til mig og inviterer mig på en kop the. Så kommer jeg med kameraet.

2 kommentarer:

  1. FANTASTISK idé... at blive inviteret på kaffe/te og så blogge om andres hjem :-) Jeg glæder mig til at følge med. Og du skal være velkommen til noget hjemmebag i casa Mettisma, hvis du kommer forbi de kanter!

    SvarSlet
  2. sikken en fin repotage fra M&T ´s have
    En lille have kan sagtens være en fin oase

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...