fredag, maj 20, 2011

Hjemme hos... Dem fra Langholt!

Køkkenet er pænt, men jeg tror gerne at de gerne vil renovere det engang med tiden. Det er der morgener hos dem udspiller sig. Et verdenskort af plast hænger på væggen og minder dem om at der er en verden udenfor, og deres mange rejser. Svogeren, svingerinden og fætter A har ikke boet i dette forholdsvis nye hus så længe, men det er hjemmeligt hos dem. Det er en blanding af arvegods, genbrugsguld og nyindkøbte møbler i en stor stue der fungerer både som en alm. stue og spisestuen. Og ja, det er et kæmpe maleri af Obama. Han er vores generations JFK så at sige. Fætter A's værelse er lille, men hyggeligt. Det er dog stuen der er husets midtpunkt. Der er farveklatter i form af billeder, lamper og andre ting overalt.

Oppe på en reol holder en udstoppet duehøg øje med det hele. Der er sofaer rundt omkring, så man kan sidde hvor som helst. Fætter A har et hjørne hvor al hans legetøj er, men ellers tumler han rundt over det hele og har det fornøjeligt. Henne ved et vindue er der en halvanden mands madras og der er man velkommen til at slænge sig og lege, læse eller hvad man nu lyster. Jeg ville ellers gerne have vist jer haven, men denne dag var det gråvejr og regnede. Terassen er endnu ikke færdiglavet (læs: byggerod), men vi er sikker på at den bliver rigtig flot og oplagt til at invitere os byboerne op til amerikansk grillfest (ja, det var en fin hentydning!). Så stor bliver terassen. Haven er ret stor, og en rigtig god tumleplads for fætter A.

1 kommentar:

  1. Elsker verdenskortet, har set det i en eller anden butik i KBH. Men vi ved ikke rigtig hvor det skal stå i lejligheden hvis vi køber den, så den er droppet indtil videre....

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...