lørdag, maj 28, 2011

Høj på stoffer...


Kender I disse kvinder der mener at de aldrig har tøj nok i klædeskabet? Jeg er så en af disse kvinder der mener at jeg ikke har stof nok til mine syprojekter. Det kan jeg hilse og sige, at jo det har jeg. 4 kæmpe kasser af stof i alle mulige afskygninger, størrelser og stoftyper. Men jeg kan sagtens finde plads til mere. Jeg er rigtig god til at folde, så jeg propper en hel masse i kasserne, for hvis Doug ser hvor meget det egentlig er, nedlægger han købsforbud i mindst et år. Schyyy! Don't tell him!

3 kommentarer:

 1. ha ha ha, ja det kan du tro jeg kender!

  Jeg har en komode med 4 store skuffer. Inden jeg fik arbejde i stof 2000 kunne alle min syting ligge i skufferne. Kun symaskinerne stod oven på.

  Nu... ja nu kan jeg ikke lukke mine skuffer mere og alt tilbehør er stablet oven på. 4 store skuffer er fyldt til bristepunktet. Så nu er mit næste projekt at ryde en sektion i vores klædeskab, så det bliver plads til endnu flere skønne stoffer;-)

  SvarSlet
 2. Fnis.....jaaaa, jeg kender det kun alt for godt....ikke med stof, men med garn - det er "gemt" i et skab og i en stor kurv med låg, for der er ingen grund (host host)til at familien ser, hvor meget, jeg har ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Det er ikke slemt, min svigermors lager kan absolut ikke slåes.. :P

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...