mandag, maj 09, 2011

Gaver!


Jeg var ude hos en dejlig veninde for at få lidt åndelig føde og en masse sort humor. Jeg knuselsker hendes have og synes at den er meget zen. Jeg havde en "sådan en have skal jeg have" følelse. Så er hun ovenikøbet sød at give mig nogle bøger om strik og patchwork som hun har købt på et udsalg et eller andet bibliotek. Og der er mange bøger! Jeg elsker dem med patchwork og har mange års håndarbejdsprojekter i tanken.  Til jeres info, min stofpose klarede fint de 5 kilos bøger. Yay!

I morgen starter jeg en ny billedserie som hedder "Hjemme hos..." Kik med!

1 kommentar:

  1. den taske er altså sej, den vil jeg også have ( stikker lidt til Elisa i håb om hun vil lave en til mig)

    Er startet op med blog igen. forhåbentlig holder det :-P

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...