onsdag, maj 18, 2011

En hel samling Oetker


Jeg ryddede lidt op i tørskabet (eller slikskabet som vi også kalder det, schyyy!) og er overrasket over hvor mange Dr. Oetker produkter jeg egentlig har. Gad vide hvorfor man altid vælger det samme? Er det fordi mærket er overeksponeret i det supermarked jeg bruger? Det er simpelthen fordi produkterne holder og man ved hvad man får. Det er ellers lidt mærkeligt, for min mor var ikke en der sværger til et bestemt mærke. Men der er visse ting man husker fra sin barndom og bruger det selv som voksen. Nu hvor jeg har dem fremme, har jeg helt lyst til at bage noget. Jeg overvejer at give mig i kast med franske makroner eller lækre vanillecupcakes. Det er for i øvrigt en konkurrence om at lave den flotteste cupcake inde på siden. Skal du være med? Man kan få et gratis hæfte hvis du sender dit navn og adresse i en mail til misscupcake@etker.dk, skriv "gratis hæfte" i emnefeltet.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...