lørdag, april 09, 2011

Sig velkommen til...


Min kusine som blogger under navnet Unika By Tenna. Hun er på rigtig mange måder min dimentrale modsætning. Både af udseendet og væremåden. Men det er det samme blod der ruller i os, og vi har begge stor interesse i krea-arbejde. Bortset fra at hun er langt foran mig på det område. Hun er mor til 3 skønne unger og Jesper som er hendes kæreste/kommende mand (nej, det er ikke et pres! ;-) ), taler århusiansk langt ude på det fynske bøhland og holder et dyremenargeri der varmer enhver dyrelskeres hjerte. Men ikke desto mindre er hun et godt bekendtskab.

2 kommentarer:

 1. Det blir spændende at følge dette blog. Sjovt en i familie er hoppet på vognen.

  SvarSlet
 2. Jeg takker mange gange for den flotte velkomst!

  Jeg håber jeg med tiden bliver lige så god til at skrive som min kusine- elsker hendel små-humoristiske indlæg, som altid får mig til at smile.
  Der er mange ting på bloggen jeg ikke har fundet ud af hvordan funger. Det er meget muligt jeg kan tæmme de fleste symaskiner, men computeren og jeg taler ikke altid samme sprog;o)

  Knus fra kusinen<3

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...