torsdag, april 07, 2011

På restaurantbesøg


Lige om lidt smutter vi til Jensen's Bøfhus. Vi skal fejre mors fødselsdag (i lørdags) og min, som så er i morgen. Det bliver godt at fejre noget i stedet for at tage afsked, som vi gjorde i tirsdags med vores mormor.
Jeg kan faktisk godt lide at tage hen på Jensen's Bøfhus, selv om de til tider er blevet stærkt kritiseret. indtil videre har jeg ikke et problem med den restaurantkæde. Ikke andet end lidt godt og vel lidt lang ventetid. Men jeg er altid blevet behandlet godt og fået det som jeg vil have. Synes helt klart at restauranten skal have lidt ros med på vejen for kundevenligheden.

1 kommentar:

  1. Åhh, savner helt at spise der. Det må vi gøre, når jeg kommer til århus engang - er du frisk på det?

    Kram...

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...