lørdag, april 09, 2011

Give Away hos Klejs


Jeg ved lige ikke om jeg har læsere nok til at lave en give away, men jeg prøver alligevel her. Dengang jeg var en bride in spe bestilte jeg alt muligt hjem fra USA, England og Singapore, og det var primært smykker og sko. En af dem var så den her håndlavet halskæde med tilhørende øreringe fra Love Coco Luxe. Det passede ikke lige til min brudekjole. Men de er stadig yndige og jeg ser gerne at en anden bliver glad for dem. Den hvide rose er lavet af fimoller. Kæden er 47 cm lang og øreringe er 4 cm lang. Give Away trækkes søndag den 17. april. Har du ikke en blog, så er email adressen fint, Det du skal gøre er:

1 lod for kommentar
2 lodder for kommentar + fast læser (også selv om du er fast læser i forvejen)
3 lodder for kommentar, fast læser og link til din hjemmeside

7 kommentarer:

 1. Tror bestemt, du har læsere nok.
  Deltager ihvertfald gerne med 2 lodder :)

  SvarSlet
 2. Neeeeeeej, hvor er det et sødt smykkesæt - det passer bare lige til mig ;o)
  Jeg har linket til dig på min blog..er det 2 eller 3 lodder (ja, jeg er en anelse tungnem i dag...sikkert solstik :-D )
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Karen: Du spiller med 3 lodder. Indtil videre har du helt fantastiske chancer for at vinde smykkesættet. :-)

  SvarSlet
 4. Det er godt nok et smukt smykkesæt. Det gad jeg helt sikkert godt at vinde.

  Jeg deltager med to lodder. Linkede gerne til dig, men kan ikke finde ud af det...:-(

  SvarSlet
 5. Ja jeg prøver også selv om jeg har mmmmasser af smykker..det siger min datter da???
  Hørt..jeg ved stadig ikke hvordan man linker selv om jeg har set en masse blog give away i forvejen.
  Så jeg deltager med to lodder.

  SvarSlet
 6. Tror smykkerne passer mig bedst ;)
  Er en flittig læser af din blog.. (ved ikke hvordan jeg linker - ammehjerne :) )

  SvarSlet
 7. Den er meget flot. Rigtigt romantisk :)Har i hvertfaldt linket dig på min blog og skrevet herinde. og er fastlæser :)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...