søndag, marts 13, 2011

Nyd weekenden!


Dette indlæg plejer at komme om lørdag, men grundet sygdom herhjemme bliver det så først i dag. Men jeg er sikker på at I har nydt weekenden. Har brugt lidt tid på at skrive et KOT skema til Aarhus Universitet. Det bliver spændende om de vil have mig. Det kan endda gøres digitalt! Fagre nye verden.

Jeg elsker kirsebærblomster og vil meget gerne have fingrene i det stof, man kan købe mange lækre ting fra en meget benyttet side, Etsy. Der er også en dansk pedant, og hedder Amio.

I den kommende weekend er der kunsthåndværkmarked i Ridehuset, Århus. Jeg er i hvertfald der om fredagen. Der er gratis entré. kommer du?

Jeg er en sucker for krimimordserier og har efter at have set ugens afsnit af "Den som dræber" er jeg spændt på at serien kan holde tempoet oppe i de næste 9 afsnits. Men jeg er allerede stor fan af Elsebeth Engholm og hendes forfatterskab, så jeg tror at serien bliver god.

Jeg overvejer en e-boglæser, har du sådan en? Jeg har kik på den her. Uh! Hvor vil det være lækkert.

Der er tid til en klassiker, føl dig som en dansedronning!

2 kommentarer:

  1. Oh det lyder godt med Aarhus Universitet. håber at du kommer ind.
    held og lykke med det. :)

    SvarSlet
  2. Vil gerne til ridehuset fredag..Kommer gerne men skal liiige arbejde først.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...