torsdag, marts 24, 2011

Middag i himlen

Et belgisk firma har fået den idé at man kan indtage treretters menu oppe i himlen og det er med violinmusik. Man kan endda holde konference, blive gift eller ja, bare feste oppe i himlen. Det er faktisk blevet en enorm succes og konceptet er blevet spredt ud i mere end 30 lande. Jeg kunne godt tænke mig at hænge over Aarhus og indtage gourmetmad. Det er ikke for folk med højdeskræk!
Ps... Hvad så hvis man skal på toilet? Man kan ikke liefrem lyne bukser ned eller trække kjolen op og sk... i 200 meters højde.

(Set hos Black Eiffel)

4 kommentarer:

  1. hmm min kommentar kom ik lige med prøver igen.
    Jeg kan huske at jeg har set i tv at der har været noget der minder om det i KBH for et par år siden med samme koncept som du nævner.
    Og så har der også været noget på Skive festival dog sikkert ikke så fint som det her

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...