torsdag, marts 03, 2011

En før-fødselsdagsgave

Hemmeligheden fra igår var at jeg havde lusket rundt i latinerkvartret efter en skumpude og flot møbelstof til Dougs fødselsdagsgave. Hans skammel. Skumpuden købte jeg i Skumhuset og det blå møbelstof ligeledes derfra. Jeg kunne godt have brugt et af mine mange stof jeg har liggende. Men de fleste er blomstret og gaven er jo til en mand. Så der skal være lidt ro på møblerne herhjemme når alt andet blomstrer, er i striber og prikker og i alverdens farver. Det var en fornøjelse at lave og heldigvis fejler mit øjemål ikke noget og betrækket sidder som støbt. Desuden elsker jeg at lege med hæftepistolen. Doug har først fødselsdag på søndag, men da er vi i Svendborg.

2 kommentarer:

  1. Det er en rigtig fin og personlig gave!

    SvarSlet
  2. Tak tak..

    Billedet yder ikke helt det blå stof retfærdighed. Det er rigtigt flot. Og manden er tilfreds, så det betyder noget. :-)

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...