torsdag, marts 17, 2011

En aften med en veninde

Havde egentlig tænkt mig at lave et indlæg om mit besøg i Hadsten, krydret med gode billeder derfra. Men jeg kom sent afsted til byen, og jeg snakkede så godt med hende at det ikke blev til noget. Mit uimiddelbare indtryk af byen er, at... Ja, det er ikke uden grund at det er en gennemgangsby! Før jeg bliver lagt for had af hele Hadsten (ej, ordgejl!) så vil jeg gerne sige at jeg helt sikkert ikke under byen retfærdighed og at jeg helt sikkert skal se byen igen og bruge mere tid på at se omkring i åbningstiden, f.eks. Men synes byen er for lille til mig. Vi tog os god til til at gå gennem "strøget" og vi nåede for enden på under 5 min. Jeg er sikker på at byen er dejlig og har en masse at byde på, men en onsdag eftermiddag kl. 16.30 i blæsende koldt gråvejr er det en lettere deprimerende by. Tror at jeg så sammenlagt 30 mennesker i alt på en hel aften, inkl. mig og veninden. Jeg lover at komme igen når vejret er dejligt og forretningerne er åbne, men kære borgere i Hadsten, vil I ikke nok være søde at informere lidt mere om jeres sikkert dejlige by på nettet. Jeg fandt kun lidt om Hadsten Bio og så en café. Og vist nok også et modeltogmuseum. Det står mere om mine forældres landsby på nettet, og det er endda kun en bager og 2 supermarkeder og ingen lyskurver på "strøget".

Nå, men hvorom alting er, så nød jeg aften med en ny veninde som jeg svinger godt med og fik set en sjov film med Jennifer Aniston og Adam Sandler. Det kunne ellers være endt fatalt med et besøg på skadestuen og støttekraver til os begge. efter et styrt på en unødvendig stejl stentrappe. Kære venner, ikke bruge tegnsprog i halvmørke mens man tripper ned ad "skibakken" i Hadsten.

3 kommentarer:

 1. Tak for aftens gode grin jeg grinte højt og det må ha lydt vildt mærkelig med min stoppede næste og hæse stemme!

  Tror ikke borgerne i Hadsten kommer til at hade dig de er bare kedelige af natur el sådan noget?!

  Men ja vi må ses igen en gang tør ik vise dig Hinnerup midtby den er endnu mindre end Hadsten *G*

  SvarSlet
 2. Nå nå så galt er byen da ikke.
  Den er da større end vor med bio og supermarkeder og en dejlig å..
  Så er der jo Lileå marked hvor du blev slæbt med i mange år...
  besøg hos Mona og lars var du også med til
  Du husker dårlig hva elisa???
  hehe......
  Du erbedre til at huske bøger og film hvad det handelr om...

  SvarSlet
 3. Det er jo netop ikke SELVE Hadsten by alt det der foregik dengang, vel?! Så der er forskel. :-)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...