lørdag, februar 19, 2011

Nyd weekenden!


Jeg har fået en lille baby. Jeg har puslet og plejet den. Den er så fin. Kan stirre på den i timevis. En lille tidsrøver!

Hende her. Hun kan virkelig noget med boligindretning. Kikker forbi af og til og får åndenød over at det slags kan jeg slet ikke finde ud af. Men hatten af for det.

Jeg elsker at se på street art. Her er en god hjemmeside der viser mangfoldigheden i begrebet. Do you like it?

Har I en hjemmeside I altid tjekker hver dag? Det har jeg, og det er altså ikke Facebook selv om jeg nærmest bor der. Det er en nyhedssite.

Drømmer om at få det her engang. Det er lang tid siden jeg har været permanenteret. Sidste gang lignede jeg en puddel. Blev permanenteret af en cerutrygende gamling der havde brokadetapet i sin salon og de andre kunder var mindst +50 år ældre. Salonen lå på 2. sal i midtbyen. Når man er 12 år skal man ikke klippes og permanenteres af en der tog frisøruddannelsen før 2. verdenskrig. Det skal lige siges at de sidste krøller forsvandt i 9. klasse. Heftig omgang permanent jeg havde!

Som altid slutter vi af med en musikvideo. Lidt Lykke til alle. En ældre sang, men stadig fed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...