lørdag, februar 12, 2011

Nyd weekenden!Har altid haft en crush på Annie Leibovitz, siden jeg så hendes fotografier på Louisiana engang i 2001 og fandt så det her, det er til dig, københavneren, fra mig.

Denne tekst er sgu sjov. Det er for alle dem der hader Valentine's Day. Det er på mandag, men det tror jeg ikke det er gået hen over hovedet på nogen med alt det er bliver spammet med i medierne og gadebilledet, selv vores lokale Netto holdt en valentine's Day konkurrence!

Så fik jeg kikket lidt på den her side og ja, det er saftig læsning. Det giver næring for enhver konspirationsteorikker. Husk at vælge en af linksene der "spejler" siden, for man kan ikke læse alt direkte der.

I like it. I love asos. Må snart til at bestille noget derfra.

Man kan altid blive klogere. Vidste at det ikke gavnede andet end min fordøjelse at gnave tonsvis af gulerødder.

Bedste pressefoto. Nogle af dem er barske billeder. Men det skildrerer verdenen i dag.

Jeg vil gerne snart på ferie. Se noget krystalblåt vand, dase under en parasol på en kridhvid strand. Ja, jeg er ualmindelig træt af det sure februarvejr.

Er der nogen der kan synge så man bliver glad. Så er det ham her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...