mandag, februar 14, 2011

Livet behøver ikke at være en sur karklud

Har bare tullet rundt i dag og lavet lidt af hvert. Lavede et glas saltede mandler. Købt farvestrålende karklude i Netto, det er bedre end de forkølede og sure institutionsagtige karklude man kan købe ti af for en tier. Farverne muntrer helt det kedelige laminatkøkkenhelvede vi har. Kikket i Politikens Sybog. Jeg forstår tingene i teorien, men det er noget andet i praktisk og der plejer jeg at få hjælp af en sød ældre dame på det sted jeg arbejder på en gang om ugen. Zigzagget de store stofstykker jeg skal anvende til mit patchworktæppe. Så de er klar til vask i dag. Så skal jeg hente knægten min senere i dag, Doug skal til at storhandle mad for resten af ugen. Skal lige nå at stryge lidt sådan cirka lige nu. Håber at din dag er god.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...