søndag, februar 27, 2011

Go' søndag


Når I læser det her indlæg har jeg sandsynligvis ondt i håret, gammel-øl ånde og indtørret mascara i øjenkrogene efter en forhåbentlig god fest. En gammel skolekammerat fylder tredive år. Yes, tre årtier, og hun gik to klasser under mig. Så hvem er det der er gammel? Kan huske at hun startede på skolen da hun var 8-9 år. Smukke Susanne med det blide sind. Sindet er stadigt blidt og hjertet stort, smuk er hun stadig, så en fejring af hende er vel fortjent. Billedet forestiller så det jeg har lavet til hende. Et patchwork tørklæde af skønne stofrester jeg fik i mandags. Tænkte at blåt ville være godt til hendes øjne. Håber at hun bliver glad for det, for det er lavet med hjertet.Susanne er så hende i den grønne jakke. Det er mig med svenskergarnet og i afklippet shorts. Det var dengang jeg stadig var højest af pigerne. Nu er de alle vokset mig over hovedet. Men det skal der heller ikke så meget til, når man lige når over halvanden meter.

Hav en god søndag derude. Tillykke Susanne. Av mit hoved!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...