torsdag, februar 17, 2011

Dagens... Ja, noget!


Ja, det er så mig, Billedet er taget med webcam. At hånden er med på billedet er ikke et tilfælde, dels for at flashe min vielsesring, men også for at skjule en stor pulsende ..... Ja, bums. Jeg er snart 33 år og burde være færdig med det slags pjat. Så det er også for at dække over min Lone Kühlmann dobbelthager. Al respekt for hendes journalistiske evner og forfatterskab, for hun er en kvinde jeg ser op til. Men ja, hun har dobbelthager. Hun laver faktisk den samme finte med at holde en hånd oppe ved hagen som jeg gør, for at skjule lidt.


Sidder og prøver at udtænke en menu til et besøg i morgen. En god veninde og hendes søde kæreste kikker forbi. Så de skal helst beværtes godt. Veninden laver selv mad som en drøm, så det er med lidt præsentationsangst det her. Men jeg får nok en hjælpende hånd fra Doug og min Chef Goddess Nigella med de smækre kurver og brune øjne.

1 kommentar:

  1. Bliver helt genert over de søde ord.
    Glæder mig til imorgeb. Det bliver hygge.
    Knuss Heidi

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...