fredag, februar 25, 2011

Boy Meet Girl


En klassisk historie udspillede sig i Storcenter Nord i går eftermiddags. Det kan fortælles sådan her: Dreng møder pige. Pigen spørger drengen om han vil lege. For drengen er det kærlighed ved første øjekast. Det brunøjede pige hedder Amalie, slår smut med øjnene og sætter drengens hjerte i brand. Det var ikke den udfordring han kunne overkomme. Han kunne løbe lige så hurtigt, hoppe lige så højt og rustche lige så mange gange. Alt er fryd og gammen.


Pigen får øje på en anden dreng. Smutter væk uden som meget som et hej og tak for legen. Drengen bliver tilbage og siger, "Mor, du er den bedste pige i verdenen" Mit lille hjertebarn, du vil få knust dit hjerte mange gange, og du vil knuse hjerter fra nu af og til evigheden. Mit hjerte skal nok holde, det er blød som en dyne, varm som en sommerdag og sej som gummi.

3 kommentarer:

 1. Nejjj, hvor er det sødt..
  Med de blå øjne skalhan nok knuse mange pirs hjerter...

  SvarSlet
 2. En "femme fatale" i mini størrelse ;o) Heldigvis har din søn en fantastisk mor, så han kommer aldrig til at savne kærlighed og heldigvis er han selv så nutte-sød, at pigerne kommer til at flokkes om ham - men livet er altså hårdt en gang imellem.
  Kh karen

  SvarSlet
 3. Årrh, hvor er det bare godt skrevet. Jeg får ligesom ondt af din søn.

  - Krille

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...