torsdag, januar 27, 2011

Just another day...


Her er et af min søde knægt. Hans smil kan få mig til at smelte til enhver tid, også selv om han nogle gange kan være en strid banan om morgen. Det er en moders lod at glemme alt det besværligt og kun knuselske ens barn. Jep, jeg er Netto fan, godt nok ikke siden 1981. Men det har reddet mange aftensmadsmåltider for mig, også dengang jeg var på SU for en menneskealder siden.


Jeg har altid ment at halskæder redder enhver kedelig outfits. Det er ikke værdifulde guldsmykker jeg har på til daglig, blot nogle almindelig af træ, filt, plastik og diverse tngeltangel. Noget har jeg haft i årevis, andre har jeg selv lavet eller fået. Jeg er glad for farver i det hele taget. Det lyser op på ens dag, specielt i en mørk og kold tid som nu.

1 kommentar:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...