onsdag, januar 05, 2011

Hadebeklædningsdel

Når jeg skal handle bukser eller leggins til mig selv, kunne jeg skrige af irritation. Både på nettet og ude i forretninger der lever af at sælge tøj til større kunder hænder der STUMPEBUKSER overalt! Jeg er lav i forvejen så mange stumpebukser kan godt bruges som hellange bukser til mig. Men jeg ser ud som om jeg har joggningbukser på der er trukket godt til om anklerne. Det ser IKKE pænt ud. Jeg HADER det. Hvilken person har fået den geniale idé at stumpebukser klæder kvinder der er godt polsteret fra naturen? Hvem vil flashe sine store, hvide lægge og ditto ankler om vinteren? Ja, jeg spørger bare. Nej, jeg gider ikke bruge det der med at man kan tage leggins på nedenunder. Så vil jeg da heller gå med strømpebukser og kjoler.

Jeg føler afsky ved den beklædningsdel, men pga min (lave) højde har jeg desværre en par stykker af dem. Stumpebukser er bare en forkortet og pænere udgave af joggningbukser. Så er det sagt!

4 kommentarer:

 1. Ja det er da egentlig underligt. Jeg fylder for meget over bæltestedet og alt alt for ofte har alle bluserne og jakkerne i de størrelser kun 3/4 ærmer.

  SvarSlet
 2. Jeg kender det alt for godt.
  Jeg var ude og lede efter et par leggiens op til jul og kan aldrig finde nogen for dem de kalder lange er alt for lange til mig men det lykkes mig at finde et par korte som passer minus nogle cm.
  Jeg syntes også det træls om sommeren når man skal finde et par 3/4 sommer bukser så er de også for lange og ender med at ligne nogen der er for korte til en og man ka ik få dem lagt op for der er altid en el anden knap el lynlås der gør det ik liiige er til at få lagt op argh.. 10 cm søges så jeg finde noget tøj der passer

  SvarSlet
 3. Jeg har dog ikke lige det problem, med stumpebukser. Dem synes jeg slet ikke jeg ser. Derimod er mine bukser altid FOR lange - jeg er heller ikke særlig høj (155 cm).

  Derimod er mit problem at finde fine shots eller lange klassiske shorts som går til knæet.

  Jeg tror vi alle hverisær har et hade-tøj-object. Hvad enten det er bukser, bluser eller noget andet.

  Det perfekte menneske findes ikke.

  Men når alt det her er sagt, så tror jeg at designerene har den typiske gennemsnits skandinavisk kvinde i tankerne, når de designer tøj. Du ved.. a tall, thin blondine with blue, blue eyes.. Yeah right... Dream on.

  ps hvorfor er en skaninavier aldrig en brunette? Blot en tanke.

  SvarSlet
 4. Ha ha - malende beskrivelse!! :-)

  Jeg svarede på din forespørgsel om en kaffevarmer. Det vil jeg da gerne prøve at kaste mig ud i. Jeg har nok ikke helt det samme stof, men stilen kan vi nok ramme. Så kan vi se om du kan lide den :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...