onsdag, december 01, 2010

Venter spændt...

Den fine pakke må jeg først åbne om præcis en uge. Jeg glæder mig meget i sær efter at have set giverens hjemmeside hvor dygtig hun er. Det er Karina der har arrangeret denne pakkekalenderleg. Der er allerede mange der i dag den 1. december der har åbnet deres.

2 kommentarer:

 1. Hejsa! Ja, det er spændende med de pakker :-) Troede jeg vidste, hvornår du skal åbne, men den dato jeg har fået at vide, er vist ikke den du skal åbne på, men bare den, hvor pakken skulle være fremme. Så tjek lige de beskeder du har fået fra Karina om hvornår du skal åbne :-)

  God dag.

  Mvh. pakkeven-Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette.

  Tjekkede lige Karinas mail igen, skal først åbne den 12. december. Ih, 4 dage ekstra! Men det går nok.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...