tirsdag, december 07, 2010

Smeltet plastik...

 Jeg fik et krea-tip af Mette aka Mor2 (synes bestemt at hun skal have en blog!) med henvisning til denne her blog om at lave et perlearmbånd. Der skulle bruges HAMA-perler, men jeg mente at andre mærker måtte være godt nok og det var de heldigvis også. Som I kan se på billedet 1, skal perlerne stilles op med lidt afstand til hinanden ovenpå en plade med bagepapiret og ind i en forvarmet alm. ovn på 200 grader og vent 3-4 minutter. De skal se sådan ud som på billedet 2. De skal køles af, før man kan bruge dem. Jeg har lavet en lille bunke, men laver sandsynligvis flere i morgen. Det skal hundredevis af perler til at dække rundt om mine håndlede. Jeg har frutimmer-håndled, ikke slanke og yndige håndlede mænd falder i svime over. Det er i øvrigt noget sjovt man kan lave sammen med mindre børn. Ved så ikke lige hvor spændende Max synes det er, men han skal prøve det engang. Jeg lover at vise armbåndet her på siden, når jeg er nået så langt.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...