onsdag, december 08, 2010

Skræmmende stor baby


I mandags så jeg og manden min Toy Story 3 på DVD. Vi har begge en barnlig sjæl indeni os, og vi er vilde med PIXAR's tegnefilmunivers, også selv om selskabet nu er opkøbt af Disney. Det er klart den bedste ud af alle 3. Filmen har det hele, action, drama og kærlighed. Tegnefilmen er så flot lavet, og replikkerne er så fede. Vi kan varmt anbefale at se den. Så er jeg vild med Buzz Lightyear's replik, "Mod det uendelige univers!" En fed hentydning til at man bare skal gøre hvad man har lyst til og kaste sig udi tingene, også selv om man ikke kan se hvad der sker foruden.


En af dukkerne i filmen hedder "Big Baby" og den er p...uhyggelig. Det var lidt Chucky over den. Jeg forstår godt at man anbefaler at man skal være mindst 7 år for at se den. Jeg har forresten købt dvden til ældestenevøen. Han bliver 6 år, så jeg må få hans far til at sidde og se den sammen med ham.

2 kommentarer:

  1. Jamen Big baby var jo slet ikke ond. Den var bare styret af en stor lyserød bamse, som lugter af jordbær;o)

    SvarSlet
  2. Den var skræmmende til at begynde med og det var da lidt uhyggeligt da den sad på gyngen og kikkede op mod månen og drejede sit hoved 180 grader. Det gav kuldegysninger.

    Men ja, den blev styret af den jordbærstinkende teddybjørn.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...