tirsdag, december 21, 2010

Not SO good for Bertel

Så lige ca. 1 minut af Bertel Haarders munddiarré mod journalisten. Jeg har aldrig kunne lide manden, altså Bertel for hans politiske holdninger, men jeg har en sur smag i munden af at være vidne til en mand der tydeligvis var på sammenbrudets rand. Synes hverken at det var sjovt eller særligt klogt at DR1 fortsat viste hele møgfaldet fra Bertel Haarder. De skulle have sluttet lortet af. Ved ikke om det bare er mig, men er dem inde på DR1 ikke lidt for meget af "enhver er en skurk og vi skal nok finde ud af hvem det er"? Journalisten var tydeligvis blind og døv eller også for sensationshungrende efter at Bertel Haarder skulle svare på noget han ikke aner en hujende fis om. Ikke sært at det slog klik for Bertel.

Før nogen begynder at kommentere om at politikere ikke skal bestemme hvad der skal spørges om på forhånd. Jeg er enig. Men hele episoden var usmagelig.

Så er det også gudhjælpemig samplet en rapsang indenover Bertels deroute.

VOR.HERRE.TIL.HEST! Eller som Bertel har ytret sig så klart... Røvhul!

2 kommentarer:

 1. Du må jo ikke glemme at manden blev afbrudt midt i sin risengrød!

  Ikke sært han blev sur;o)

  SvarSlet
 2. Ja. kunne se at han bliver ved med at spørge ham det samme spørgsmål hele tiden. ikke så underlig at det pissede ham af. men han er lidt for dum til at gå amok i tv. han kunne have valgt at tie stille. men.. politikerne er som bekendt ikke for kvikke. hehe.
  men journalisten skulle skamme sig. Kunne næsten se ham savle at se ham gå amok.. han nød det.

  John

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...