mandag, december 13, 2010

Hvide knoer og krampe i fingrene

HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP! Jeg kan ikke helt knække koden til hækling. Jeg har styr på luft- og fastmasker, men det bliver så stramt, vind og skæv. Jeg hiver for meget i garnet og holder det for anspændt. Kan knapt nok få hæklenålen ind i løkkerne. Er der nogen der kan hjælpe mig, eller er jeg udenfor pædagogisk rækkevidde?

Hækler med nål nr. 3 og strømpegarn, dvs. blødt bomuldsgarn.

5 kommentarer:

 1. Jeg havde samme problem da jeg startede med at hækle. Prøv at holde tråden mellem lille- og ringefunger, det hjalp mig.

  SvarSlet
 2. Jeg havde samme problem da jeg startede med at hækle. Prøv at holde tråden mellem lille- og ringefunger, det hjalp mig.

  SvarSlet
 3. Det er vigtigt, at du laver de første luftmasker temmelig løse. Hvis det kan hjælpe, kan du evt. lave den første række med pind 4, og så skifte til pind 3, når du hækler den første egentlige række. Hvis det er stramt fra starten går det helt galt senere.

  Husk også, at når du vender, skal du lave en luftmaske at vende med, så bliver det mere lige i kanten.

  Og så hæng i. Det skal nok lykkes :-)

  SvarSlet
 4. Tak for rådene.

  Jeg har pillet det jeg har hæklet op. Det var frygtligt at se på.

  Vil prøve igen i morgen når jeg ikke længere er frustreret og skeløjet. :)

  SvarSlet
 5. Det er godt, at du hænger i :-) Jeg pønser på at lave en hækleskole på min blog i det nye år - det kan være, du kunne synes, det var sjovt at læse med der.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...