søndag, december 05, 2010

Hjemmelavet gaveI dag har min lillebror fødselsdag og han ved som regel aldrig ved hvad han ønsker sig, heller ikke hvis man spørger ham i god tid. Han er sådan en sokker-boxershorts-og t-shirt type, vores far er nogenlunde den samme type over versionen sokker-boxershorts og skjorte. Men ikke fra mig. Den skal være sjov eller personlig. Hvorfor ikke udnytte at man har en symaskine? Syede snildt to puder i går aftes med det mest maskuline stof jeg kunne finde. Jeg har for meget blomstret og retro stoffer.Så brormanden har bare at blive glad for gaven, for byttes kan de ikke.

Ps. Min bror læser aldrig min blog, så jeg kan roligt flashe gaven her.

4 kommentarer:

 1. Er har ikke tilfreds, kan han bare sende dem til fyn, for de er bare for FEDE!!!

  Hvor har du købt det stof??

  Hilsen (kusine) Tenna

  SvarSlet
 2. Det er noget jeg har fået fra en sød kvinde. Tror nok at hun købte det i stof og stil. Mener at det er fra sidste eller forrige år. Men har set at de har lavet noget lign. igen med små elefanter.

  SvarSlet
 3. flot flot flot

  Stine B

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...