torsdag, december 09, 2010

Flettet julestjerner


Har fået formiddagen til at gå med at flette julestjerner af stofstykker. Det er ret nemt, især når man får en sådan fin vejledning hos Sofie. De er blevet flotte. Stoffene er ikke specielt julet, men så kan de jo snildt pynte hele året. Jeg mangler stof i røde farver. Hvis I ligger inde med noget, så aftager jeg dem gerne. Der skal lige siges at foruden for de ting der står på hendes DIY brugte jeg også tape som hjælpemiddel og så strøg jeg stofstykkerne, så de lagde sig pænt og knivskarpt i foldene. Men da stoffene er forskellige i væv og tykkelse, blev de nogle ordentlige moppedrenge. Man kan ikke stikke en nål igennem dem. Så er det jo godt at jeg har en hultang.

7 kommentarer:

 1. De er rigtig flotte og til overvejelse her!
  Men jeg gnider lige øjnene en ekstra gang...det ligner da mere stjerner ;)
  Kram Louise

  SvarSlet
 2. Sorry! Tror at jeg allerede er videre til det næste projekt i mine tanker. Det er straks rettet til julestjerner. :)

  SvarSlet
 3. Wow. Går straks i gang imorgen med at lave sådan nogle.
  Dejligt med kreativ input.
  Knus Heidi

  SvarSlet
 4. Hvor er du sej, Elisa, du er snart mere kreativ end mig... men sådan nogle stjerner kan jeg vist ikke finde ud af (kan heller ikke finde ud af det med papir, nå!)

  Jeg har rødt stof, også jule ;)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...